Op vakantie naar Zuid Denemarken.

De regio van Zuid-Denemarken bestaat uit het zuiden van Jutland Denemarken. Maar ook het eiland Funen met inbegrip van de kleinere eilanden ten zuiden van Funen. Ærø en Langeland en de Hoofdstad van Zuid Denemarken is Vejle. Genoeg te zien in deze stad waar veel gewerkt word. Net boven de stad vind u een oud beukenbos dat zeker de moeite waard is om even rond te lopen. Onder de hoofdstad vind u de plaats Fredericia. Het Madsby Legepark is een leuk uitje in Frederica. Ook het museum over de stad is een leerzaam uitje.

  • Eiland Romo Denemarken
    Eiland Romo Denemarken

Meer te doen in Zuid Denemarken.

Ook het eiland met de plaats Odense heeft zijn bijzondere plekjes. Omringd door eilandjes en stranden een heerlijke plek in alle rust. De stad Odense heeft van alles te bieden van casino winkeltjes en een spoorwegmuseum. Lekker even relaxen op het water? Pak een rit met de rondvaart en bekijk Odense vanaf het water.

De andere kant van Zuid Denemarken.

Aan de kant van de Noordzee zijn er veel vakantiehuisjes. De nationale natuurparken zijn een schoonheid op zich. Het eiland Romo is nog met de auto te bezoeken. De andere eilanden voor de kunt pakt u een veerboot. En dan is er nog Esbjerg de grootste havenstad van Denemarken. Tijdens uw vakantie in Zuid Denemarken kunt u dit allemaal bezoeken. De vakantiehuisjes zijn vrijstaand of op vakantieparken in Denemarken..Ook Legoland vind u in Zuid Denemarken.